Imetamislina ja avalik imetamine – kliendi kogemus

Hirm või põnevus avalikus kohas imetamise ees on normaalne ja see ei muuda ema nõrgaks ega halvaks vanemaks. Selleks on olemas ka lihtne ja funktsionaalne lahendus, imetamiskate. Kui avalikus kohas rinnaga toitmine on ängistav või hirmutav, seostate kindlasti minu kogemusega.

Hirm avaliku imetamise ees

Avalikus kohas rinnaga toitmine oli minu jaoks algusest peale ebamugav. Püüdsin enda kaitsmiseks välja mõelda loovaid lahendusi: peitsin end restorani nurgalauas suure rohelise taime taha, kuhjasin rinna ette marlilappe ja kandsin suvekuumuses jopet, et enda ja beebi privaatsust suurendada. .

ema toidab last rinnaga

(koos Emiliaga TISU värvis Pale Taupe )

"Imiku- ja sünnitusturg on tohutu, sellele peab mingi lahendus olema," arvasin. Olin tõeliselt üllatunud, kuidas avalikes kohtades imetamise pärast närvitsevatele emadele ei paistnud olevat lahendust. Nagu teisedki emad, proovisin kasutada imetamise kaitseks marlilappe, kuid lõpptulemus oli alati jama: marli oli lapse näos, ma ei näinud, mis riide all toimub ja marli ei püsinud paigal. . Avalik rinnaga toitmine ei olnud enam lihtsalt ebameeldiv, vaid ka sõna otseses mõttes väljakutseid pakkuv. Lõpuks vältisin avalikus kohas imetamist iga hinna eest. Siis aga leidsin TISU õenduskatte.

Kuidas imetamise kaitse toimib?

TISU imetamiskate on kõik, mida lootsin: lihtne kasutada, stiilne ja mis kõige tähtsam, funktsionaalne. Kaitsekaar oli esimene asi, mis mu tähelepanu köitis. Kaar võimaldab pidevat visuaalset kontakti beebiga ega kaota liikumisel oma kuju. Imetamiskate on piisavalt suur, et katta kogu beebi ja pole vaja karta kahjustusi. Isegi beebi saab oma sööki nautida rahus ilma pidevate segajateta . Ja kuna kate on keermestatud üle pea, jääb see erinevalt isetehtud marli katetest paigale. Katte abil saab beebi liikuda ning iminappa on lihtne kinnitada ilma, et kate beebi näole või maapinnale kukuks.

Hindan TISU tooteid nende kvaliteedi ja vastupidavuse, aga ka mitmekülgsuse poolest. Imetamiskate toimib ka vankrikardinana ja oleme seda eraldi kasutanud koos turvavalliga. TISU Suoja on seega endiselt kasutusel, kuigi meie imetamise teekond sai läbi juba kolme kuu pärast.

Enesekindlus tagasi

TISU imetamiskatte abil sain tagasi enesekindluse . Ma ei pidanud enam oma liikumist piirama ja sain nautida imetamist olenemata asukohast. Valisin oma riietusega kokku sobiva neutraalse värvi kilbi, mis tõstis mu enesekindlust veelgi. Kaitse ei äratanud lisatähelepanu, selle asemel sai sellest justkui ajutine aksessuaar, mida võisin uhkusega kanda.

Valige oma stiilile vastav imetamiskate ja nautige oma lapsega rahus rinnaga toitmist!

Teksti autor: Emilia Rotko

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita