TISU – kust see kõik alguse sai...



TISU esimeses blogipostituses vestleb Ella Helander TISU beebibrändi sünnist asutaja Katiga. 

Sellest saab alguse TISU ajaveebi , mis käsitleb erinevate autorite teemasid rasedusest, imetamisest, beebide igapäevaelust ja emadusest. 

Kust sai alguse TISU idee?

TISU sai alguse poolteist aastat tagasi, kui sain emaks väikesele poisile 👶🏻 Meie imetamise teekonna algus ei olnud just kõige lihtsam ja pidin kõvasti vaeva nägema, et imetamist nautida. Oli ilus suvi ja ma olin nii põnevil, et saan oma beebiga suve veeta.

Siiski leidsin end uute igapäevaste beebi väljakutsete keskel: avalik imetamine - ma ei leidnud alati vaikset imetamisnurka, mu laps ei suutnud alati keskenduda söömisele ja ma ei leidnud stiilseid imetamissärke. Otsustasin, et imetamine peaks olema eelkõige lihtne - disainisin imetamislina TISU! 

TISU tegi meie igapäevaelu palju lihtsamaks - imetasin oma last rahus, kus iganes käisime! Kaubanduskeskuses, rannas, kohvikus, väljasõitudel, külas... Sain TISU kohta palju komplimente ja sellest kujunes ka suurepärane vankrikate. Mõtlesin, et ehk võiks imetamislinast kasu olla ka teistel värsketel emadel ja nii asutasin 2021. aasta suvel brändi TISU.

Kust tuleb brändi nimi TISU?

Brändinimi TISU tuleb eestikeelsest sõnast "tissu. Kui ma imetamislinu disainisin, tundus väga loomulik valik panna meie brändile just see nimi. Küsisin julgelt ka teistelt nõu, erilised tänud FB grupi naisettevõtjatele!

TISU logo

Kolm parimat asja, mis TISU sulle andnud on?

  • Kindlasti enesekindlust ja usaldust teha otsuseid sisetunde järgi
  • Julgus proovida ja teha otsuseid (mida ettevõtja teeb päevas päris palju - mitmeid kordi päevas, nii väikeseid kui suuri).
  • Uued kontaktid! Minu jaoks uus valdkond tõi endaga kaasa palju uusi kontakte. Olen õppinud tundma suurepäraseid kliente, koostööpartnereid, naisettevõtjaid ja jaemüüjaid. Parimal juhul kasvavad kontaktid partnerluse kõrval sõpruseks!

Millist tagasisidet on teie kliendid andnud?

Olen saanud palju positiivset tagasisidet TISUtajatelt üle maailma. Pärast tagasiside lugemist peatun alati hetkeks ja kogen tohutut tänutunnet. 🙏🏻

Tagasisidest olen lugenud, kuidas emad on saanud julguse beebiga välja minna, sest TISU on võimaldanud imetada beebit avalikes kohtades - laps saab rahulikult TISU lina peidus süüa ja ema saab rinnaga toitda privaatselt . Minu klientide sõnul on marlide värvid ja mustrid olnud nii ilusad, kvaliteetsed ja kuni kuldsete detailideni läbimõeldud, et neile meeldib neid kogu aeg väljapanekul kasutada, näiteks vankritel kaitsena! Vanemate laste emad on kahetsenud, et TISU leiutati alles nüüd.

Tagasiside TISU klientidelt ehk TISUtelleritelt , nagu mulle meeldib neid kutsuda, on olnud südantsoojendav! See on minu kütus ja motiveerib asjaga edasi tegelema, et TISU jõuaks võimalikult paljude värskete emade ja vanemateni.

Ühes liigutavamas ja liigutavamas tagasisides ütles mu klient, et TISUga tunneb ta, et saab lõpuks olla selline ema, nagu ta olla tahab – ja imetada rahus ükskõik kus. See ajas mind nutma ja teadsin, et olen õigel teel! 💯

Mis inspireerib?

  • Emadus – uus etapp beebi elus toob oma rõõmud ja väljakutsed.
  • Kangad ja värvid – mind inspireerivad kaunid värvid, mustrid ja kangad!
  • Võimalus mõjutada ja areneda – võimalus planeerida, katsetada ja proovida. Ettevõtjana saan asju kohe ja vahetult mõjutada. See on suurepärane tunne!

Milliseid tooteid TISU valikust leiab?

TISU alustas imetamiskaitsetega. Lisaks imetamiskilpidele on valikusse lisandunud palju uusi beebiaasta päästjaid. Kõik TISU tooted sünnivad minu enda vajadusest – tahan turule tuua tooteid, millest sain beebieas isiklikult kasu.

Lisaks imetamiskilpidele on TISU toodetes erinevas suuruses pehmest musliinkangast marli , mida on beebiaasta jooksul vaja paljude asjade jaoks. TISU marli mustrid on trendikad ja neid on lihtne omavahel sobitada. TISU marle saab osta üksikult või valmis pakendites. TISU pehmed mähkimislapid sobivad beebi mähkimiseks, tekiks või linaks. Meie majas kasutan rätikutena siiani oma poja vanu rätikuid - kuivavad kiiresti ja ei pleegi pesus.

Beebiaasta möödub kiiresti! Kui mu poeg sai aastaseks, olin teda iga kuu pildistanud. Printisin meie poja 1. sünnipäevaks välja kõik 12 fotot, mis eksponeerimiseks tegin ja mõtlesin, et milline tore viis beebi esimese eluaasta kasvuhetki jäädvustada. Nii sündiski soomekeelne TISU sünnipäevatekk , millel saab mugavalt jäädvustada beebiaasta minisünnipäevi.

 

Meil on ka ilusad FRIGG lutid ja värvilised käsitööna valminud lutipaelad .

TISU lutipael

Kas TISU plaanib tulevikus ka teisi tooteid turule tuua?

Jah! Korraldasin oma kallile sõbrale Baby Showers ja tegin talle TISU toodetest mähkmekoogi. Tuli suurepärane ja kiidusõnadest julgustatuna otsustasin hakata tegema TISU mähkmetorte . Varsti tulevad müügile mähkmetordid.

TISU imetamiskilbid ja marli on valmistatud musliinkangast. Mina kasutasin meie beebi linadena TISU marlitekke ja arvasin, et musliin sobib ideaalselt beebi voodipesuks. See on ülipehme, kuivab kiiresti ja ei vaja triikimist ning sellele omane kortsumine sobib suurepäraselt voodipesuks. Esimene partii TISU voodipesu on hetkel testimisel minu sõbra beebiperes.

Kui kõik läheb plaanipäraselt, on olemas ka päästetoode näpusööjaperele . Ma võin teile sellest rohkem rääkida, kui tean rohkem... Püsige lainel!

 

5 kommentaari

  • Hei Noora!

    Kiitos viestistäsi! TISU tuttinauhoja on tulossa lisää helmikuun alussa. Myös uusiä värejä on luvassa!

    Yt, Kati / TISU

    TISU
  • Hei!
    Ihania tuotteita! Tuleeko tuttinauhoja vielä myyntiin nyt alkuvuodesta? :)

    Noora
  • Hei!
    Ihania tuotteita teillä. :) Tuleeko tuttinauhoja lisää myyntiin vielä tammi/helmikuussa?
    -Noora

    Noora
  • Ihanasti kerrottu tisusta! Jään seuraamaan uusia postauksia 😍

    Sara
  • Aivan loistavaa! Niin parhaita tuotteita ❤

    Ella

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita